Céginformáció

Célunk: Meghatározó szereplővé válni a gyógyszergyártásban

A BOIRON története összefonódik a tudományos alapokon működő modern gyógyászat fejlődésével, s hűen követi a hippokratészi és hahnemanni utat.

Ezen az úton csak úgy tudunk tovább lépni, ha folyamatosan tökéletesítjük szakmai tudásunkat, melynek lényege, hogy hatékony és biztonságos gyógyszereket állítsunk elő, miközben az egészségügyi és gyógyszerészeti szabályozási környezet egyre összetettebb elvárásokat támaszt velünk szemben.

Erre tekintettel igyekezetünket egyre inkább a kutatás területére kell összepontosítanunk, ugyanakkor folytatnunk kell ipari és kereskedelmi fejlesztéseinket. Új erőforrásokat kell felszabadítanunk, hogy a Boiron-célok sikeres megvalósításához szükséges függetlenségünket meg tudjuk tartani.

Christian BOIRON
Vezérigazgató

Az egészség világa

A BOIRON mintegy száz évvel ezelőtt azoknak az orvosoknak és gyógyszerészeknek a kezdeményezésére kezdte meg tevékenységét Franciaországban, akik megbízható, s ugyanakkor újragyártható gyógyszereket szerettek volna használni. Mivel ez az igény nemcsak a gyakorló szakemberek részéről jelentkezett, hanem egyre fokozottabbá vált a felhasználók körében is, a vállalkozás megalapozta fejlődését, majd nemzetközi csoporttá nőtte ki magát.

Vállalkozásunk emberléptékű tudott maradni, miközben a gyógyászat és az egészség megóvása iránti elkötelezettsége megalakulása óta töretlen - ezt 18 leányvállalatunk tevékenységének, illetve annak köszönhetjük, hogy legfontosabb gyógyszereink 59 ország piacán jelen vannak. Hisszük, hogy az általunk gyártott hatékony és biztonságosan használható homeopátiás gyógyszerek fontos szerepet töltenek be a betegek gyógyulásában.

A következő számadatok is erről tanúskodnak: A franciák 77%-a bízik a homeopátiában(1).

Belgiumban a lakosság 44%-a használ homeopátiás gyógyszereket, amit e készítmények természetes jellegével indokolnak(2). A homeopátiás gyógyszereket használó spanyolok 82%-a elégedettnek vagy nagyon elégedettnek tekinti magát az elért eredményeket figyelembe véve(3). Olaszországban több mint 9 millióan használtak már homeopátiás gyógyszert saját maguk vagy családtagjuk gyógyítására(4).

Ezért munkálkodunk mi nap mint nap, s igyekszünk elkötelezetten és a homeopátiás gyógyszerekkel kapcsolatos tudásunk legjavával a gyógyászat, a gyógyításban részt vevő szakemberek és a betegek szolgálatában állni.

  • (1) Ipsos
  • (2) Dedicated – 2013. július.
  • (3) Netquest 2011.
  • (4) Felmérés a nők és a homeopátia tárgykörében - Elma Research - 2013. október.
„Világszerte minden energiánkkal és erőnkkel azon fáradozunk, hogy hatékony és biztonságos gyógyszereket bocsássunk a gyógyászat és a betegek rendelkezésére.„
Valérie Poinsot
Megbízott vezérigazgató

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!