Képzések

CEDH  Homeopátia Oktatási és Fejlesztő Központ - Terápia Natúra Alapítvány

Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.cedh.hu, www.terapianatura.hu

 

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.homeopata.hu
Irodai nyitvatartási idő: hétfő: 14-18, szerda: 9-13
(A nyitvatartási időn kívül üzenetrögzítő működik.)

   

Jelentkezés akkreditált képzésekre

Tisztelt Érdeklődő!

A népszerű Boiron képzések folytatódnak, megújult tematikával és kreditponttal.

Ha a homeopátiás tanácsadás kérdése felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Akut esetekben azonban vannak olyan jól bevált mono protokollok és komplex szerek, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.

Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Boiron Hungária Kft. egy 3,5 órás, ingyenes, 14 kreditpontot érő, gyakorlatorientált oktatás keretében, „Mindennapi problémák holisztikus megközelítése és szelíd gyógymódja” címmel!

Azoknak a kollégáknak is ajánljuk, akik már végeztek valamilyen homeopátiás tanfolyamot, de felfrissítenék a tudásukat.

A képzés gyógyszertári asszisztensek (8-as szakmacsoport), védőnők (12-es szakmacsoport), szülésznők (11-es szakmacsoport), felnőtt és gyermekápolók (1-es és 2-es szakmacsoport), és természetgyógyászatok (17-es szakmacsoport) számára 14 kreditponttal akkreditált.

Természetesen gyógyszerészeket, orvosokat is szeretettel várunk, nekik kreditpontot nem tudunk adni, viszont a mindennapi ajánláshoz szükséges homeopátiás tudást igen!

A képzés tematikája:

 • A homeopátia helyzete Magyarországon, a 2017. októberi Medián kutatás ismertetése, valamint a franciaországi EPI-3 study bemutatása. Az ausztrál kutatásról külföldi szakemberek véleményei.
 • A homeopátia lehetőségei és határai, tévhitek a homeopátiával kapcsolatban. Homeopátiás study-k ismertetése (Papp, Ferley, Beghi)
 • Interaktív ismétlés az általános szedési szabályokról.
 • A megfelelő hígítás kiválasztásának szabálya, adagolás gyakorisága, a beteg kikérdezésének technikája.
 • Őszi-téli problémák: immunerősítés, felső légúti vírusfertőzések, influenza, láz, köhögés, arcüreggyulladás ismertetése és ezek kezelési protokolljai. Esetismertetés.
 • Tavaszi-nyári problémák: allergia, szénanátha, csípések, napégés, napszúrás, sérülések élettana és ezek komplementer megoldása.
 • A stressz fogalma.
 • Akut stressz állapotok ismertetése és azok komplementer kezelési lehetőségei: vizsgadrukk, álmatlanság, hangulati ingadozások, gyász.
 • Az elhúzódó (krónikus) stresszes állapotok lehetséges kimenetei a különböző típusú alkatoknál.
 • A pszichés eredetű fejfájások szerei.
 • Felfázás, hólyaghurut és gombás fertőzések kezelése. Menstruációs problémák, PMS, klimax kezelése. Vashiányos vérszegénység, osteoporosis kiegészítő kezelési lehetőségei.
 • A várandósság alatti problémák (visszér, aranyér, vizesedés, hangulati zavarok, székrekedés, reflux, fáradékonyság, hátfájás, fejfájás), valamint a csecsemőkor gyakori problémái (fogzás, alvászavarok, puffadás, bukás) és a szoptatás segítése szelíden.
 • Bőrtünetekről holisztikusan, ekcémák, allergiák kezelése, kiütéses betegségek (herpesz, afta, bárányhimlő, övsömör), valamint akne, szemölcsök és csípések kezelése homeopátiával.

Amennyiben az Ön, vagy munkatársai érdeklődését felkeltette képzésünk, kérjük töltse/töltsék ki és küldje/küldjék vissza jelentkezési lapunkat, amely a www.boiron.hu weboldalról a "Szakemberek" menüre klikkelve a "Képzések" pont alatt kitölthető és elküldhető!

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentőfelületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.Várom Önöket szeretettel:

Dr. NAGY Mátyás
Szakmai tanácsadó
Homeopata orvos

Boiron Hungária Kft.
MOM Park Tornyok – Sas Torony
1124 Budapest, Csörsz utca 45. 6. emelet
Tel: (+36 1) 211 1560
Fax: (+36 1) 211 1574
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.boiron.hu

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!