logo boiron

Missziónk

Egészségesebben élni

Azt jelenti, hogy az ember törődik önmagával, környezetével és saját életével összhangban hozza döntéseit.

Az Ön egészségének tisztelete azzal kezdődik, hogy tiszteletben tartjuk az Ön személyiségét és döntéseit. Számunkra az egészség elsősorban és leginkább emberséget jelent.

Valérie Lorentz Poinsot, vezérigazgató

„Tevékenységünk kezdete óta minden energiánkat a betegek szolgálatába állítjuk, annak érdekében, hogy a világ minden táján élhessenek a homeopátia és a hozzá hasonlóan hatékony és biztonságos egészségügyi megoldások nyújtotta lehetőségekkel.

Minden nap teszünk a humánusabb, tiszteletteljesebb és hosszútávra tekintő orvoslásért, amely megadja a természetnek a kellő tiszteletet, és a betegek igényeivel összhangban fejti ki hatásait. Egyre többen ismerik fel, hogy saját egészségük tevékeny formálói, és egyéni, személyre szabott, teljes körű ellátást igényelnek.

Az egészségről alkotott, mélyen humánus szemléletünk arra sarkall bennünket, hogy a legújabb innovációk segítségével és szenvedéllyel alkossuk meg a jövő egészségét: egy olyan egészséget, amely megelőzésre, előrejelzésre épül, együttműködésen alapul, és minden esetben személyre szabott.”

Valérie Lorentz-Poinsot, vezérigazgató

Boiron, mert egészsége a legnagyobb tiszteletet érdemli

 • Mit jelent ma szülőnek lenni - Boiron
 • Mit jelent ma felelősségteljesen élni
 • Mit jelen ma idősnek lenni
 • Boiron - sportosan élni

Nyissuk meg a lehetőségek tárházát!

A betegeinktől egyre inkább azt halljuk: szeretnék, ha úgy figyelnénk rájuk, úgy látnánk el őket, hogy lényük egészét figyelembe vesszük. De vajon lehetséges ez?

Igen: ez a gyógymód személyre szabott és együttműködésen alapuló, ahol a fókuszban maga a beteg áll. Figyelembe vesszük a kórelőzményeit és a családi, genetikai hátterét, valamint arra ösztönözzük, hogy vállaljon felelős szerepet a saját egészsége alakításában. Ez a gyógymód emellett a megelőzésre és az előrejelzésre épül.

Soha nem volt még ilyen fontos, hogy egyre többet tudjunk, illetve egyre jobbá váljunk a megelőzés és a gyógyítás terén, amiben a Boiron mindig is élen járt!

A teljességre törekvő orvoslás: az egészség személyre szabottabb megközelítése

Mi lenne, ha minden orvoslást egymást kiegészítő gyógymódnak tekintenénk? Nem lenne jobb az egészségünkre nézve? Nem adna nagyobb szabadságot abban, hogy kiválaszthassunk a nekünk megfelelő kezelést?


Homeopátia, alternatív gyógymódok, konvencionális medicina – a Laboratoires Boiron-nál mindegyik módszer erényeiben hiszünk, és egymás kiegészítőinek látjuk őket. Az igazi ellenfél a betegség, a rossz közérzet és a fájdalom, és nekünk mindent meg kell tennünk, hogy a gyógyulás során semmilyen lehetőséget ne hagyjunk figyelmen kívül. Mindezt úgy, hogy tiszteletben tartjuk az Ön meggyőződését, értékrendjét, szabad akaratát.

Amit a homeopátiáról tudni kell

 • A homeopátiáról

  A homeopátia orvos kezéhez rendelt komplementer terápia, mely hathatós segítség lehet önmagában, vag...

 • homeopathie dans le monde

  Homeopátia a világban

  Főbb adatok a homeopátia használatáról világszerte...

 • labo

  Tudomány

  A Boiron-nál alkalmazott szemléletünk tisztán tudományos....

Boiron és a tudomány

A homeopátia a tudomány középpontjában

A Boiron szemlélete tisztán tudományos. 

Alázattal, előítéletek nélkül és erős elhatározással dolgozunk, hogy a betegnek a legjobb esélyeket biztosíthassuk.