logo boiron

Homéodent fogkrémek

Természetes mosoly az egész családnak!
A Homéodent kiváló minőségű, természetes alapanyagok hozzáadásával készült fogkrémcsalád. Mivel nem tartalmaz mentolt, így kifejezetten homeopátiás és fitoterápiás kezelés mellé ajánljuk használatát. A Homéodent termékcsalád teljeskörű védelmet nyújt és ápolja a fogínyt, minőségi szájhigiénét garantálva.

A körömvirág, bűbájdió, útifű és vadtorma tartalmú fogkrém mindennapi használata hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez és az egészséges fogíny megőrzéséhez. A körömvirág nyugtató, antiszeptikus hatású. A bűbájdió érfalvédő, vérzéscsillapító, nyugtató hatású. Az útifű vérzéscsillapító, ínygyulladást csökkentő hatású. Segíti a sebgyógyulást. A vadtorma antiszeptikus, vérkeringést serkentő hatású. 
A fogkrém gyógynövény és fluor-só összetételénél fogva hatékony fogtisztításra és a fogíny ápolására egyaránt. A két fluor-só erősíti a fogzománcot, így akadályozva meg a fogszuvasodást. A szilícium-dioxid alaposan tisztítja a fogakat, és anélkül távolítja el a lepedéket és a fogkövet, hogy rongálná a fogzománcot és a fogínyt. Használata minden étkezés után ajánlott. 
Felnőttek és 6 évnél idősebb gyermekek részére ajánlott.

Homéodent klorofilles fogkrém 75 ml

ÖSSZETEVŐK: körömvirág, bűbájdió, útifű, vadtorma, nátrium-fluorid, nátrium-monofluorofoszfát, szilícium-dioxid.

Homéodent fogkrém citrom ízben 75 ml

ÖSSZETEVŐK: körömvirág, bűbájdió, nagy útifű, vadtorma, természetes citrom aroma, nátrium-fluorid, nátrium-monofluorofoszfát, szilícium-dioxid

Homéodent fogfehérítő fogkrém 75 ml

ÖSSZETEVŐK: rozmaring, körömvirág, bűbájdió, nátrium-bikarbonát, nátrium-fluorid, nátrium-monofluorofoszfát, szilícium-dioxid.